24*7 NOODGEVAL

Installatie Ketels

Uw expert in ketelinstallaties

Een goed werkende ketel is essentieel voor het comfort en de veiligheid van uw huis of bedrijf.

Bij Aservis begrijpen we het belang van een betrouwbare verwarmingsoplossing die u warm houdt tijdens de koude Belgische winters en zorgt voor comfort het hele jaar door. Onze toegewijde team van experts staat klaar om u te helpen bij het kiezen, installeren en onderhouden van de perfecte ketel voor uw behoeften.

Of u nu een upgrade wilt naar een energiezuiniger model, een vervanging nodig heeft voor uw oude ketel, of gewoon advies nodig heeft over welk systeem het beste bij uw situatie past, wij zijn hier om u te helpen. Vertrouw op Aservis voor hoogwaardige, professionele ketelinstallaties die u jarenlang comfort en gemoedsrust bieden.

Nieuwe ketel nodig?

Het installatieproces van uw nieuwe ketel

Bij Aservis streven we ernaar om het installatieproces van uw nieuwe ketel zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Onze ervaren installateurs volgen een zorgvuldig stappenplan om ervoor te zorgen dat uw nieuwe ketel correct wordt geïnstalleerd en optimaal presteert. Hier is een overzicht van het installatieproces:

01

Voorbereiding

Onze installateurs zullen eerst de oude ketel verwijderen indien nodig en de installatieplaats voorbereiden. Dit kan het aanpassen van leidingen, ventilatievoorzieningen en andere benodigde aanpassingen omvatten.

02

Installatie

Zodra de voorbereiding is voltooid, zal uw nieuwe ketel worden geïnstalleerd op de vooraf bepaalde locatie. Onze installateurs zullen ervoor zorgen dat alle verbindingen correct worden gemaakt en dat de ketel stevig en veilig is gemonteerd.

03

Aansluiting

Na installatie zal uw nieuwe ketel worden aangesloten op uw verwarmingssysteem, inclusief leidingen, radiatoren en warmwatercircuits. Dit omvat ook het instellen van de juiste druk- en temperatuurinstellingen.

04

Afstelling

Zodra de installatie is voltooid, zullen onze installateurs uw nieuwe ketel grondig testen om ervoor te zorgen dat deze correct werkt en geen lekkages of andere problemen vertoont.

05

Instructies

Tot slot zullen onze installateurs u voorzien van gedetailleerde instructies over het gebruik en onderhoud van uw nieuwe ketel. We zullen ook eventuele vragen beantwoorden en advies geven.

06

Nazorg

Bij Aservis eindigt onze service niet na de installatie. We staan altijd klaar om eventuele problemen op te lossen en bieden uitgebreide nazorg en ondersteuning.

PROFITEER VAN GEWELDIGE DEALS

Regio Deals

Ontdek Onze Exclusieve Regio Deals voor Maximale Besparingen!

Bij Aservis bieden we speciale deals aan in uw regio om uw comfort te vergroten en uw portemonnee te sparen. Profiteer van onze regio deals, zoals €40 korting op ketelonderhoud, aantrekkelijke kortingen op de ATAG i32-serie en ATAG P28-serie ketels, en speciale aanbiedingen op de ATAG i32 serie hybride warmtepomp. Bespaar vandaag nog op uw energiekosten en geniet van een comfortabeler huis met onze exclusieve aanbiedingen. Neem contact met ons op voor meer informatie en om te profiteren van deze geweldige deals!

LINT – DUFFEL – BOECHOUT – HOVE – KONTICH – MORTSEL – LIER – EDEGEM

Ontvang persoonlijk advies

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op voor een ketel op maat!

Klaar om uw verwarming naar een hoger niveau te tillen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor deskundig advies en een op maat gemaakte ketelinstallatie. Wij staan klaar om uw verwarmingsbehoeften te bespreken en een oplossing te vinden die perfect past bij uw huis of bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw comfort te optimaliseren en uw energiekosten te verlagen!