24*7 NOODGEVAL

CV-Installatie

Centrale Verwarming Installatie

Een CV-installatie is een systeem dat wordt gebruikt om warmte te genereren en gelijkmatig te verdelen in een gebouw met als doel een comfortabele binnentemperatuur te handhaven. Het centrale element van dit systeem is de CV-ketel, die warm water of stoom produceert. Via een netwerk van leidingen transporteert de installatie dit verwarmde medium naar radiatoren, convectoren of vloerverwarmingssystemen, waar de warmte wordt afgegeven aan de omgeving. Een thermostaat regelt de gewenste temperatuur, en het geheel wordt ondersteund door accessoires zoals een expansievat om de uitzetting van water op te vangen en een pompsysteem om een constante circulatie te garanderen. De CV-installatie is essentieel voor het bieden van efficiënte en aangename verwarming in woningen, bedrijven en andere gebouwen.

Installatie warmtepompen

Een warmtepomp maakt gebruik van de energie uit de bodem, het water of de lucht. Door middel van een warmtewisselaar wordt deze natuurlijke energie omgezet in warmte, die vervolgens wordt gebruikt om uw woning te verwarmen en warm water te leveren. Warmtepompen zijn zeer efficiënte systemen die zowel in nieuwbouw als bij renovatie worden toegepast.

Met hun vermogen om warmte te halen uit de omgevingslucht, zelfs bij lagere temperaturen, bieden warmtepompen een duurzaam alternatief voor traditionele verwarmingssystemen. Door te kiezen voor een warmtepomp kunt u niet alleen uw energieverbruik verminderen, maar ook uw ecologische voetafdruk verkleinen en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Of het nu gaat om het verwarmen van uw woning of het leveren van warm water, een warmtepomp biedt een betrouwbare en milieuvriendelijke oplossing. Met de juiste installatie en regelmatig onderhoud kunt u jarenlang genieten van comfortabele verwarming en warm water, terwijl u tegelijkertijd bespaart op uw energierekening.

Warmte op maat

Een overzicht van onze verwarmingsopties

Radiatoren

Aservis geeft advies over uw meeste geschikte verwarmingsoplossing. In een radiator stroomt warm water door buizen of panelen. De warme buizen of panelen verwarmen de omringende lucht. Ontdek hier wat Aservis voor u kan betekenen (paneel of kolomradiatoren, badkamerradiatoren, plintradiatoren, verticale en horizontale designradiatoren, ….)

Luchtverhitters

Luchtverhitters zijn efficiënte verwarmingssystemen voor grote open ruimtes zoals magazijnen en fabriekshallen. Ze verspreiden warme lucht gelijkmatig en bieden snelle en betrouwbare verwarming, zelfs in koude omgevingen.

Vloerverwarming

Vloerverwarming verwarmt uw woning op een energiezuinige manier en combineert een aangenaam omgevingsklimaat met een esthetisch voordeel: de installatie is niet zichtbaar. Eventueel te combineren met een kostenbesparende warmtepomp: duurzaam en zeer betrouwbaar.

PROFITEER VAN GEWELDIGE DEALS

Regio Deals

Ontdek Onze Exclusieve Regio Deals voor Maximale Besparingen!

Bij Aservis bieden we speciale deals aan in uw regio om uw comfort te vergroten en uw portemonnee te sparen. Profiteer van onze regio deals, zoals €40 korting op ketelonderhoud, aantrekkelijke kortingen op de ATAG i32-serie en ATAG P28-serie ketels, en speciale aanbiedingen op de ATAG i32 serie hybride warmtepomp. Bespaar vandaag nog op uw energiekosten en geniet van een comfortabeler huis met onze exclusieve aanbiedingen. Neem contact met ons op voor meer informatie en om te profiteren van deze geweldige deals!

LINT – DUFFEL – BOECHOUT – HOVE – KONTICH – MORTSEL – LIER – EDEGEM

Ontvang persoonlijk advies

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op voor verwarming op maat!

Wilt u een verwarmingssysteem dat niet alleen warmte levert, maar ook voldoet aan uw specifieke wensen? Aarzel niet om ons te bereiken. Aservis staat klaar om u te begeleiden met persoonlijk advies, waarbij we streven naar de perfecte balans tussen comfort, stijl en energiezuinigheid.