24*7 NOODGEVAL

Over Aservis

PROFESSIONELE INSTALLATEUR

Over Aservis

Aservis is een erkend en geregistreerd installatiebedrijf gevestigd in het centrum van Lint. Al uw vragen met betrekking tot centrale verwarming zijn bij ons in goede handen. Met onze vakkennis, ervaring en marktkennis streven wij ernaar om een snelle en persoonlijke service te bieden.

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van ATAG CV-ketels in woningen, appartementen, gemeentebouwen, scholen en sporthallen. Om onze service op hoog niveau te houden, richten we ons voornamelijk op Lint en de omliggende gemeenten.

LINT – DUFFEL – BOECHOUT – HOVE – KONTICH – MORTSEL – LIER – EDEGEM

Onze visie

Onze visie is om de beste keuze te zijn voor centrale verwarming in onze regio.

We streven naar een onberispelijke service. Een sterke lokale betrokkenheid en een langdurige klanttevredenheid met onze grote garanties.

Onze missie

Onze missie is om hoogwaardige, betrouwbare en energie-efficiënte centrale verwarmingsoplossingen aan te bieden aan onze klanten in Lint en omgeving.

We streven naar uitmuntendheid in service, duurzaamheid en klanttevredenheid om zo een waardevolle bijdrage te leveren aan onze gemeenschap.

PERSOONLIJKE AANPAK

Ervaring: meer dan 20 jaar technische expertise!

Met diploma’s in grafische technieken en laskunde deed Andrew in het begin van zijn loopbaan alle technische en productkennis op in een groothandel van verwarmingstechnische materialen. Hij volgde tegelijkertijd avondschool in verwarming en sanitair bij Syntra Mechelen, werd een Cerga-erkend technisch gasinstallateur en zette ASERVIS BV op de kaart.

Vanuit de Bouwenstraat heeft Aservis bv de ambitie om dé Lintse vernieuwer te zijn in techniek, prestaties en design. Andrew, Kirsty en team zetten zich 100 % in voor een duurzame Lintse samenleving en aangenaam leefcomfort van de bewoners.

Ketels geïnstalleerd
0
Tevreden klanten
0